• Volwassenen betalen 15 euro voor een kaartje.
  • Kinderen van 6 t/m 17 jaar betalen 10 euro voor een kaartje.
  • Kinderen t/m 5 jaar mogen gratis het festival terrein op.

Het is alleen mogelijk om op deze website kaartjes te kopen. Dit kan niet bij het spoorwegmuseum aan de deur of op de website van het spoorwegmuseum.

Ga rechts bovenin naar ‘Koop tickets’, of klik op deze link.

  • Kies de dag waarop je het Kerstfestival wilt bezoeken
  • Kies het tijdslot waarop je wilt arriveren bij het Kerstfestival
  • Kies het type en aantal tickets dat u wilt aanschaffen en klik op ‘verder naar checkout’
  • Vul je gegevens in
  • Betaal direct en veilig
  • Na de betaling verschijnt een bevestiging op het scherm
  • De bevestiging wordt ook per e-mail verzonden
  • Download op je smartphone of print je e-tickets op wit papier

Het aantal beschikbare tickets (per tijdsslot) is beperkt. Wacht niet te lang met het kopen van uw ticket als u er verzekerd van wilt zijn dat u (op de door u gewenste tijd) het festival kunt bezoeken.

We willen graag voorkomen dat bezoekers lang in de rij staan te wachten voordat ze naar binnen kunnen. Door bezoekers in groepen op verschillende tijden aan te laten komen, hopen we rijen te beperken.

Je mag maximaal 50 kaarten bestellen.

Indien er iets mis gaat of mis is gegaan met het bestellen van je kaartjes, verwijzen we je graag door naar de Ticketscript Support pagina. Ben je je kaartje kwijt? Vul je e-mail adres en de datum van het evenement in en je tickets worden opnieuw opgestuurd. Als je overige vragen hebt over de kaartverkoop kun je op de Support pagina naar de veel gestelde vragen en scrollen , of scroll nog iets verder om contact met de helpdesk op te nemen. Je kunt ook direct contact opnemen met support@ticketscript.com.

Je ticket is ook scanbaar vanaf je telefoon. Het is dus niet noodzakelijk om je kaartje te printen.

De kaartjes kunnen ook gescand worden vanaf je mobiele telefoon. Als het mogelijk is om je mail te openen op je telefoon zou dat de eerste oplossing zijn. Indien dit niet lukt is er op het festivalterrein een informatieloket waar je je kunt melden. Onze medewerkers kunnen met je kijken naar een mogelijke oplossing.

Het is niet mogelijk om meer dan 50 kaarten te bestellen per persoon. Er geldt geen groepskorting.

Het festivalterrein is open van 10.00 uur ’s ochtends tot 20.00 uur ’s avonds.

Ja, het festivalterrein is toegankelijk met rolstoel.

Bij het Spoorwegmuseum kun je een rolstoel reserveren.

Neem voor het reserveren van rolstoelen contact op met de afdeling reserveringen:
T: 030 – 230 62 83
E: reserveringen@spoorwegmuseum.nl

Ja, het festival is toegankelijk voor kinderwagens.

Nee, vanwege veiligheidsoverwegingen is dit niet toegestaan. Vanwege veiligheid is het tevens mogelijk dat uw (kleine) tas wordt gecontroleerd.

Voor dit festival zijn huisdieren niet toegestaan.

Zeker, er valt veel te beleven op het Allerhande Kerstfestival en dus ook voor kinderen! Er is een aparte ‘kids hoek’ ingericht en er zijn workshops speciaal voor kinderen.

Op het festivalterrein is een winkeltje aanwezig waar diverse artikelen worden verkocht. Daarnaast zullen er ook producten verkocht worden bij een aantal stands.

Nee, er kan alleen met pin betaald worden.

Helaas, je kunt na aankoop van een ticket niet meer de dag of het tijdstip van aankomst veranderen.

Helaas, je kunt na aankoop van een ticket niet meer de dag of het tijdstip van aankomst veranderen.

Ticketscript annuleert geen reserveringen nadat deze betaald zijn. Ook is het niet mogelijk om een wijziging op de reservering aan te brengen.

Er zijn op het festivalterrein een aantal inschrijfbalies waar je je kunt inschrijven voor de workshops in de Kookstudio. Dit is bij de infobalies in het Stationsgebouw en bij het Hoofdgerecht. De inschrijving voor een workshop start 2 uur van te voren.

P&R De Uithof
Vanaf P&R De Uithof kun je op vertoon van je Allerhande Kerstfestival-entreebewijs gebruikmaken van de gratis pendelbus die je in 10 minuten van en naar het festival terrein rijdt. De pendelbus rijdt vanaf 9.00 uur elke 20 minuten. De laatste bus vertrekt om 20.30 uur vanaf het festivalterrein.

P&R De Uithof: Via navigatiesysteem: Utrecht; Universiteitsweg, kruising A28. Of: neem op de A28 afslag nr. 2 (Utrecht – De Uithof) en volg de borden naar P&R De Uithof.

P&R Westraven
Koop op Westraven een P+R kaartje. Vanaf P&R Westraven vertrekt er iedere 7 minuten een tram naar Utrecht CS. Neem vanaf Utrecht CS op vertoon van je Allerhande Kerstfestival entreebewijs één van de pendelbussen direct naar het Spoorwegmuseum vanaf Halte D2 op Busstation Jaarbeurszijde.

Je kunt vanaf Utrecht CS tevens de bussen van Lijn 8 richting Wilhelminapark nemen vanaf Halte D2 op vertoon van je entreebewijs voor het Allerhande Kerstfestival. Lijn 8 stopt bij halte Nachtgaalstraat/Maliebaan, vanaf hier loop je in 5 minuten naar het Spoorwegmuseum.

P&R Westraven: Via navigatiesysteem: Utrecht; Griffioenlaan 1 bis.

Of: vanuit richting Den Haag: neem afslag 16 en volg de borden naar P+R Westraven. Vanuit richting Arnhem; neem afslag 17 volg de borden naar P+R Westraven.

Tarieven

(De Uithof) Tarieven: Een kaartje voor P+R De Uithof kost € 4,50.

(Westraven) Tarieven: Een P+R kaartje voor Westraven kost € 5,-

Betalen kan alleen per pin of creditcard, niet met contant geld.

Vanaf Utrecht Centraal rijdt er een rechtstreekse Allerhande Kerstfestival bus naar het Spoorwegmuseum. Deze bussen vertrekken vanaf 09.00 vanaf Halte D2 op Busstation Jaarbeurszijde. Terug rijdt deze bus tot 21.00 vanaf het Spoorwegmuseum.

Daarnaast kun je op vertoon van je entreebewijs voor het Allerhande Kerstfestival ook kosteloos rijden met de stadsbussen van Lijn 8 richting Wilhelminapark. Ook deze bussen vertrekken vanaf Halte D2 op Busstation Jaarbeurszijde. Lijn 8 stopt de Nachtegaalstraat/Maliebaan. Vanaf hier loop je in 6 minuten naar het Spoorwegmuseum.

Let op! Dit jaar rijden er geen treinen door vanaf Utrecht Centraal naar het Spoorwegmuseum.

Check altijd 9292.nl en ns.nl voor actuele bus- en treintijden.

 

– Laatste bus naar centraal station vanaf 20.45 uur

– P&R Uithof tot 21.00

– P&R Uithof elke 15 minuten

Als je een Europese Gehandicaptenparkeerkaart hebt kun je op alle algemene gehandicaptenparkeerplaatsen parkeren.
Daarnaast kun je in Utrecht parkeren op parkeerplaatsen waar betaald parkeren geldt. Klik hier (zie onder) voor de parkeerregels voor gehandicapten in Utrecht.
Uw gehandicaptenparkeerkaart is niet geldig in een betaalde parkeergarage of op een parkeerplaats gereserveerd voor vergunninghouders.

https://www.utrecht.nl/wonen-en-leven/parkeren/parkeren-gehandicapte/parkeerregels-gehandicapten/

We zijn erachter gekomen dat er misbruik is gemaakt van de cookiebanner van de actiepagina van het Allerhande Kerstfestival. Dat is uiteraard niet de bedoeling en om die reden is de actiepagina tijdelijk niet bereikbaar.

Op alle andere websites van Albert Heijn heeft dit voorval zich niet voorgedaan.

Voor zover bij ons bekend hebben de bezoekers van de Allerhande Kerstfestival-actiepagina geen risico gelopen. We doen hier nog verder onderzoek naar hoe dit heeft kunnen gebeuren. Voor de zekerheid wordt bezoekers van de actiepagina aangeraden de browsergeschiedenis te wissen.